• +46 10-16 26 123

JUST NU!

från 8990kr installerat och klart efter bidrag.

Laddstolpar för privata hushåll

VÅRA KUNDER UPPLEVER ATT DET ÄR BEKVÄMT, ENKELT & BILLIGT ATT HA EN ELBILSLADDARE HEMMA.

Att aldrig mer behöva besöka ”macken” sparar både tid, pengar och miljö.

Installera elbilsladdare i Stockholm

Har ni tankar på att uppgradera till en elbil eller hybridbil? Kanske funderar ni på att installera en elbilsladdare hemma? Då har ni kommit rätt!

Det blir allt vanligare att investera i en elbil och att generellt tänka miljövänligt kring sitt transportmedel. Det många anser vara det största hindret med införskaffandet av elbil är att hitta en enkel lösning för laddningen. Genom att ha en egen laddstolpe hemma har du möjligheten att ladda bilen direkt när du kommer hem. På så sätt slipper du lägga tid på att köra till macken och ladda bilen när man är stressad. Istället kopplar du in elbilen i din elbilsladdare på kvällen så är bilen redo och fulladdad på morgonen - smidigare än så blir det inte. Vi hjälper dig att installera elbilsladdare hemma hos dig i Stockholm!

Alltid snabb leverans 1-3 veckor

Det är idag vanligt att laddning av elbilar sker i vanligt vägguttag.
Elsäkerhetsverket avråder starkt från att genomföra sin laddning på̊ detta sätt då det enbart är att ses som en nödlösning.
Anledningen är att ett vägguttag (shuko) inte är dimensionerat för att klara den värmeutveckling som uppstår när uttaget belastas med full effekt under lång tid. Vilket innebar att det finns en kraftig risk för brand i uttaget som i sin tur kan leda till brand i fastigheten där bilen laddas.

DCS jobbar med marknadens två bästa och ledande märken av elbilsladdning och vi rekommenderar de system och produkter som passar bäst för just era behov.

  1. Ta fram rätt laddbox till ditt behov
  2. Vår certifierade installatör kontaktar dig angående tid för installation
  3. Vi debiterar Skatteverket 50% av totalbeloppet (både laddbox och installation, max 50 000 kr)
  4. Vi fakturerar dig resterande 50% efter genomförd installation
    Vi sköter allt och du behöver inte göra någonting för att få 50% i Grön Teknik Skattebidrag..

Installation av laddstolpar

Vi börjar alla våra arbeten med att göra en lägesanalys där vi ser över ert behov av laddstolpar och vad bästa lösningen skulle vara för er. Efter det lägger vi upp en projektplan för att arbetet ska bli effektivt och säkert. Vi installerar sedan laddstolparna utifrån vad som har bestämts. När installationen är klar överlämnar vi dokumentation samt visar hur laddboxen fungerar. 

Kontakta oss för frågor kring laddstolpar för privata hushåll!
 

Kontakta oss

+46 10-16 26 123

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå