• +46 10-16 26 123

JUST NU!

från 8990kr installerat och klart efter bidrag.

Vi på Dahlberg Chargins Solutions är helhetsleverantörer av elbilsladdare och hjälper dig med installation i Stockholm med omnejd. 

Elbilsladdare vid hemmet

Att ha en elbilsladdare hemma har flera fördelar. För det första kan du ladda din elbil när som helst på dygnet, vilket ger dig frihet att köra när du vill utan att behöva oroa dig för att bilen ska vara laddad. För det andra är det oftast billigare att ladda din bil hemma än att använda en offentlig laddstation. För det tredje kan du ladda din bil över natten när elpriserna är lägre, vilket kan spara dig pengar på lång sikt. Du slipper även köra till en bensinstation när det är dags att tanka bilen, som med en diesel eller bensinbil. 

En elbilsladdare är en mindre enhet som vanligtvis installeras på väggen i garaget eller carporten. Vi på Dahlberg Charging Solutions gör det enkelt att installera en elbilsladdare hemma. Vi hjälper er hela vägen från planering till färdig installation.

Fördelar med en elbil

Det finns många olika fördelar med att använda en elbil istället för en bensin- eller dieselbil!

Miljövänlig - Kanske den främsta fördelen är att en elbil är miljövänlig och inte släpper ut några utsläpp i luften såsom bensin- och dieselbilar gör. Att byta ut en bensin- eller dieselbil till en elbil minskar koldioxidutsläppen vilket minskar vår påverkan på miljön.

Låga driftkostnader - En elbil har låga driftkostnader och är billigare att köra än diesel- och bensinbilar. Detta eftersom det är billigare att ladda upp en elbil än att fylla en tank med bränsle. Underhållskostnaderna är också mindre på en elbil eftersom det finns färre rörliga delar i motorn. 

Tystare motor - En elbil är tystare än en bil som går på bränsle, eftersom den inte har en motor som skapar vibrationer och ljud.

Skattereduktion - Du kan vanligtvis få skattereduktion om du installerar grön teknik. En skattereduktion ger med 50% av kostnaden för material och arbete för installation av en elbilsladdare.

Enkel och kostnadseffektiv laddning - Med en elbilsladdare på uppfarten eller i garaget kan du enkelt och kostnadseffektivt ladda din elbil när den inte används. Du sparar också tid på att slippa köra till bensinstationen för att tanka bilen. 

Kontakta oss

+46 10-16 26 123

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå