• +46 10-16 26 123

JUST NU!

från 8990kr installerat och klart efter bidrag.

Laddstolpar för BRF i Stockholm

VILL NI ERBJUDA ELBILSLADDARE FÖR ERA HYRESGÄSTER?

Vi hjälper bostadsrättsföreningar i Stockholm att erbjuda laddning med enkla debiterings alternativ för hyresgästen

Elbilsladdare för BRF i Stockholm

Bostadsrättsföreningar som erbjuder elbilsladdare höjer värdet på lägenheterna och gör bostadsrättsföreningen mer eftertraktad. Att erbjuda elbilsladdare underlättar för de boende att införskaffa sig en elbil eller hybridbil, vilket i sin tur är fördelaktigt ur en miljöaspekt. 

Gör det smarta och bli en eftertraktad bostadsrättsförening som erbjuder elbilsladdning i Stockholm idag!

Kontakta oss

Installation av laddstolpar

För en bostadsrättsförening innebär den ökade efterfrågan på laddplatser (parkeringsplatser med tillgång till el) också en ny möjlig intäktskälla i form av el som drivmedel. 

Vi på Dahlberg Charging Solution erbjuder kompletta tjänster från idé till färdiga laddstolpar och anpassar laddstationen utifrån ert behov. Med vår långa erfarenhet i branschen så skapar vi den enklaste, snabbaste men framförallt säkraste laddningen av elbilar till bostadsrättsföreningar i Stockholm.

Våra steg från start till färdig produkt

Vi börjar alla våra arbeten med att göra en lägesanalys där vi ser över vilket behov ni har för laddstolpar och vad bästa lösningen skulle vara för er. Efter det lägger vi upp en projektplan för att arbetet ska bli effektivt och säkert. Vi installerar sedan laddstolparna utifrån vad som har bestämts. När elbilsladdare har installerats ska de besiktigas, vilket är en viktig del ur en säkerhetsaspekt. När besiktningen är godkänd överlämnar vi laddstolparna till er och de är då färdiga för att användas! 

Kontakta oss här för frågor kring laddstolpar i Stockholm!
 

Illustration över vår process vid installation av laddstolpar & elbilsladdare

Kontakta oss

+46 10-16 26 123

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå