• +46 10-16 26 123

JUST NU!

från 8990kr installerat och klart efter bidrag.

Laddstolpar Stockholm

Som en helhetsleverantör av laddstolpar kan vi på Dahlberg Charging Solutions ge både privatpersoner, BRF:er och företag en enkel och bekväm laddningslösning i Stockholm.

När fler och fler människor väljer elbilar ökar även behovet av att ha en pålitlig och tillförlitlig laddningsinfrastruktur. Vi erbjuder en helhetslösning där vi tillhandahåller och installerar laddstolpar med tillhörande underhåll och supporttjänster för våra kunder.

Vad är en laddstolpe?

En laddstolpe används ofta av flera människor på offentliga platser och parkeringsplatser. Det är vanligtvis en lite större, fristående enhet som innehåller flera laddare för att ladda flera bilar samtidigt. Laddstolparna är också utrustade med säkerhetsfunktioner som gör att de kan identifiera användaren och hindra obehöriga från att använda laddaren. Laddstolparna kan även erbjuda funktioner som fjärrövervakning och betalningsmöjligheter för användarna.

Helhetsleverantör av laddstolpar i Stockholm

Vi är en helhetsleverantör av laddstolpar. Att anlita en helhetsleverantör har flera fördelar. För det första kan man vara säker på att installationen utförs korrekt och att laddstolparna fungerar optimalt. För det andra kan man få stöd och support från oss om man stöter på problem eller har frågor. Sist men inte minst får du hjälp och vägledning att välja en lämplig laddlösning för just din fastighet.

Vi erbjuder en komplett och nyckelfärdig laddning som passar dina specifika behov, oavsett om du letar efter en lösning för privatpersoner, företag eller bostadsrättsföreningar. Vi installerar laddstolparna på din fastighet och tillhandahåller underhåll och supporttjänster för att säkerställa att din laddningsinfrastruktur fungerar problemfritt. Vi har lång erfarenhet inom laddningsinfrastruktur och hjälper till med allt från planering till installation och underhåll av laddstolparna.

Val av laddstolpar

Det finns olika typer av laddstolpar att välja mellan, beroende på behoven och önskemålen för fastigheten. Beroende på antalet elbilar som kommer att laddas, kan det vara lämpligt att välja en laddstolpe med flera laddpunkter för att undvika köer och väntetider. Beroende på om laddstolpen ska användas för en privat fastighet eller för en offentlig plats, kan olika typer av laddstolpar vara mer eller mindre lämpliga. Vi har utfört elinstallationer sedan 1990 och jobbar med de ledande tillverkarna av laddstolpar - Defa, Zaptec och Garo. Ta kontakt med oss så tar vi fram den bästa laddningslösningen för just ert behov!

Kontakta oss

+46 10-16 26 123

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå